DYNAMITE FOOD

DYNAMITE FOOD Heel lekker en stipt op tijd

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 222 beoordelingen
22 mrt 2020 om 10:43 Ik bestel regelmatig snachts eten en moet zeggen Dynamite levert het beste. Pizza en nuggets waren overheerlijk en warm!
22 mrt 2020 om 10:25 Eten was heerlijk lekker en op tijd! Kwaliteit!
13 mrt 2020 om 19:56 Pizza was heerlijk ( nog nooit eerder besteld ) Bezorger kwam ook ruim optijd, gwn helemaal perfect tbh.
11 mrt 2020 om 5:56 Kip was niet te vreten, ik heb Buffalo wings besteld en krijg slappe kip in een zoet sausje, ik ben echt ontevreden
8 mrt 2020 om 13:19 Het eten was goed warm, patatjes nog krokant. Lekker eten. Maar die burger is zijn prijs niet waard. Het is wel lekker maar te duur voor de kwaliteit van het vlees. Daarnaast mad respect voor die bezorger. Hij nam die hele warmhoudt box mee naar boven.
8 mrt 2020 om 11:47 Gewoon prachtig, we kwamen brak uit de club en hadden zin in pizza en we kregen pizza! Geweldige ervaring. 9/10 ik zou vaker gaan clubben en pizza eten.
7 mrt 2020 om 15:18 Lekker bezig jongens !
6 mrt 2020 om 23:52 Pizza was heerlijk
6 mrt 2020 om 3:53 Top eten
3 mrt 2020 om 20:04 Net als altijd perfect.
1 mrt 2020 om 11:53 Eten was smerig!!!! Kroket proefde naar afwaszeep. Die pizza’s waren niet te vreten! Slap, taai en smakeloos. Kilo zout op alles! Kortom smerig! Nooit meer! Ik at nog liever de hondenbrokken van mijn hond!
1 mrt 2020 om 11:45 Dikke 10 ster!